Over mij

Sander Daems Expeditieklimmer - Life Coach

Welkom bij Inuk T.C. Ik ben Multi Disciplinair Therapeut, Expeditieklimmer, Spreker en life Coach.

Je kunt terecht voor psychologische ondersteuning, energetische, biochemische of fysieke behandeling.  Deze 4 aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden elk meegenomen. Hierbij zet ik verschillende methoden in. Denk aan manuele technieken, triggerpoints, magnetiseren, viscerale en osteopatische technieken, psychotherapie, coaching en counselling.

Mijn ervaring om mensen goed te kunnen behandelen heb ik opgedaan met jarenlang hoog nivo sporten, als topmanager in de financiele wereld en veel reizen. Als geen ander weet ik wat het van iemand vraagt om werk-prive-gezondheid in balans te houden.

Om invulling te geven aan mijn kwaliteiten heb vervolgens diverse opleidingen gevolgd. De combinatie van deze inzichten heeft ertoe geleidt dat ik mijn eigen holistische methode heb ontwikkeld. Hierbij maak ik gebruik van de volgende methodieken:

Met mijn ervaring weet ik goed om te gaan met cultuurverschillen, gedragsproblemen, ongewenst (aangeleerde) gewoontes en patronen maar ook familiepatronen of spirituele en psychologische ontwikkeling.

Mijn behandelingen zijn altijd holistisch. Hier lees je wat dat inhoud.

Vraag gerust om hulp of informatie. Dan kijken we samen hoe we jou weer op weg kunnen helpen.