Join me to the roof of Africa ?

Join me to the roof of Africa ?

Hi, wat leuk dat je op mijn site bent belandt.

Volgend jaar organiseer ik een gecoachte beklimming naar de top van Afrika. De kilimanjaro 5985m. Deze prachtige uitgedoofde vulkaan is bijna 6000 meter hoog en duurt ingeveer 7 dagen om te beklimmen.  Maar wat gaan we daar nog meer doen ?

Je gaat mee met een kleine groep. Onder mijn begeleiding samen met nog een 2e (nog in te vullen) coach ga je deze 2-voudige reis aan. Je gaat namelijk ook op zoek naar jezelf en naar de oorzaak waarom je bepaalde dingen doet, of naar de reden waarom je bepaalde gewoonte niet kan afleren, of naar iets anders wat je al heel lang in de weg zit.  De vraag en der reis de je gaat maken is om meer jezelf te zijn, zonder allerlei stickers en aangeleerde patronen.

In elk kamp doen we een aantal oefeningen en houden we gesprekken en dat allemaal met een enthousiaste ondertoon, met een glimlach naar jezelf en lichte trots of een wow. Want wat je mee gaat maken op zon beklimming is serieus en mindblowing. Het hoeft niet altijd grensverleggend te zijn, maar het mag wel verdieping geven en verbinding. En een gevoel van thuiskomen, zowel in het hart van de wereld waar de mensheid begon als in jezelf. Thuis op reis.

Lijkt je dit wat ? Ben je enthousiast voor een vette dubbele uitdaging of denk je, hee dit is wat voor mijn organisatie!, vul dat het contactformulier in. Bij genoeg animo, gaan we het concreter maken!

Sportieve groet,

Sander Daems

Everestklimmer, Holistic trainer/coach , spreker en vader.

 

Naar het overzicht