U kunt kiezen uit de volgende behandelingen

 
SiVAS Fysio Optimalisatie 4D

Zeer geschikt voor terugkerende klachten.

Deze behandeling bevat een gehele controle van bewegingsapparaat, uw orgaansysteem, uw energie en de psyche. Het geeft verrassende resultaten. Heeft u last van stijve nek en schouders, trauma, buikpijn, migraine of beperking in de beweging van onderrug, meralgia, vermoeidheid, dan is deze behandeling de juiste om de ware oorzaak te vinden.  Vaak ligt deze niet daar waar het verwacht wordt.  Er word gebruik gemaakt van technieken uit de manuele therapie, osteopathie, viscerale therapie, psychotherapie, triggerpointtherapie en massage. Na een uitgebreide  1e Anemnese (vraaggesprek) gaan we samen op zoek naar de oorsprong en beste aanpak. Gemiddeld nodig, 5 tot 6 behandelingen.  Orthomoleculaire moleculaire (supplementen)  ondersteuning is mogelijk.

 
Dorn Methode

Zachte manier om scheefstanden te verhelpen zoals Scolliose, beenlengteverschil aan te pakken en afgeleide bekkenklachten aan te pakken. Dynamische methodiek waarbij client beweegt tijdens de correcties.  Milde en effectieve methode. Lichaam moet na behandeling opnieuw calibreren. 3 dagen niet sporten of tillen. Gemiddeld nodig 4 behandelingen.

 
Magnetiseren

Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur. U houdt uw kleding aan. Tijdens het uur worden uw energiecentra, de zogenoemde Chakras opgevuld zodat u optimale werking en stroming heeft in uw lichaam. Tijdens de behandeling kunt u koude en warme rillingen of tocht ondervinden. Dit is normaal. Uw hele lichaam wordt nagekeken. Dit in een ontspannen sfeer met rustgevende muziek. Na de behandeling kunt u in de eerste paar dagen verschillende emoties meemaken. Variërend van energiek en vreugdevol, tot verdrietig en emotioneel. Dit is normaal en onderdeel van het herstelproces.  Het is raadzaam om minimaal 3 behandelingen te volgen. Daarna eens per kwartaal.

 

 

Oorkaars Behandeling

Een oorkaars word gebruikt om uw gehoorgang en sinussen te reinigen. Het geeft een vrij gevoel en werkt verlichtend in het hoofd.  Doordat de kaars de holtes en gehoorgang vacuum trekt komen er stoffen naar buiten die de storingen opheffen.  Aangezien er ook oorsmeer vrijkomt -wat het lichaam binnen 24 uur weer aanvult - is het niet aan te raden om te zwemmen of je in erge stoffige ruimtes te begeven binnen deze tijd.

 

Geschikt voor de volgende klachten :                         

 • Hoofdpijn en Migraine

 • Oorsuizen en oordruk

 • Verkoudheid en verstopte holtes

 • Griep

 • Nervositeit en stress

 • Keelklachten

 • Slapeloosheid

 
 

Fascia Blaster Bindweefsel Behandeling 

Nieuwe revolutionaire behandeling uit de USA van bindweefsel gerichte klachten. Onze fascie is een groot netwerk dat alles in ons lichaam verbind. Het geeft signalen door, omkapseld spieren en gewrichten. Door invloeden van binnen en van buitenaf kunnen verklevingen ontstaan die de beweeglijkheid beperken en tevens druk op de zenuwen uitvoeren. Hieruit kan directe en afgeleide pijn ontstaan. Met een intensieve behandeling word de fascie als het ware 'gebroken' waarna een sterke toename vande bloedsomloop opgang komt en direct meer goede stoffen naar het probleem gebied brengt en tevens meer afvalstoffen worden afgevoerd. 

 

De behandeling kan op sommige plaatsen gevoelig zijn. Het is geen lichte aanraking, er wordt stevig gewerkt. Ook kunt u op de dag en de dag erna verkleuringen in de huid tegenkomen. Dit is een normale reactie op de behandeling t.g.v. de doorbloeding.

 

Geschikt bij de volgende problemen:

 

 • Cellulitus

 • Stijfheid in spieren en gewrichten

 • Bewegingsbeperking

 • Litteken en fysiek trauma behandeling

 

Biofield Body SCAN  Gezondheidscheck

 

Preventieve gezondheidszorg. Met gebruik van lichaams bioresonantie test het apparaat de ruim 240 waarden van het lichaam gemeten in 40 groepen.

U ziet uw waarden en afwijkingen t.o.v. gemiddelde. Snel en duidelijk inzicht in uw tekorten en aandachtsgebieden. Tevens een check van uw bloeddruk, hartslag en zuurstofgehalte. Een ondersteundende toevoeging bij de overige behandelingen.

 

 
Energetische Massage

Een combinatie van massage en magnetiseren. Uw spieren en gewrichten worden losgemaakt. U kunt in deze behandeling de duur zelf aangeven. Vanaf  30 minuten tot 1.5 uur.  U houdt uw ondergoed aan. Uw lichaam ondergaat een "reset".  Problemen en pijnpunten krijgen extra aandacht. Re-align - Reboost - Revive en Relax

 

 
Alle behandelingen kunnen zowel overdag, savonds of in het weekend plaatsvinden. Informeer bij het maken van uw afspraak. 

© 2013 by Inukshuk

 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Google+ Social Icon

 GOED STROMENDE  ENERGIE HOUDT JE SCHERP EN FIT !

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now