Sivas optimalisatie

Optimalisatie Traject

Bestaand uit meerdere behandelingen en is zeer geschikt voor terugkerende klachten. In verschillende sessie wordt je hele systeem nagekeken en geoptimaliseerd. Het is opgebouwd uit de volgende behandelingen:

  • Intake en eerste analyse
  • Uitlijnen fysieke lichaam m.b.t. manuele en viscerale therapie eventueel ondersteunt met medical Taping in geval van pijnlijke blessures
  • Kinesiologie, doormeten van functioneren van biochemische processen -> hieruit volgt vaak een Orthomoleculair advies
  • Samen hebben we een vertrouwelijk gesprek over wat je beweegt, welke moeilijkheden je graag wilt aanpakken of overwinnen. Wat zijn voor jou slepende zaken zijn of knagende ratten? Welke gewoontes kom je niet vanaf en wat is daar de oorzaak van? We gaan kijken naar jou (on)bewuste overtuigingen en emoties die zich aandienen.
  • Energetische behandeling. Blokkades worden opgelost, overtollige spanningen afgevoerd in een rustige en veilige setting kom je tot rust en laten we de vorige behandelingen ruimte geven om te integreren en tot een stromend geheel te kunnen worden.

De volgorde van deze sessies staat niet vast. Het is aan jou en mij samen om bepalen wat goed voelt en op dat moment juist is. Herhaling van delen behoort tot de mogelijkheden